Skip to main content

Al ambassadeur?

Wil jij als bedrijf laten zien dat je achter BEP staat? Draag je de Nijmeegse vrouw een warm hart toe en wil je bij BEP aansluiten?

Met het streven naar diversiteit en inclusiviteit samen met het bewustzijn van de genderongelijkheid op de achtergrond, vonden we het hoog tijd dat er een opvallend en interessant magazine moest komen over vrouwen uit Nijmegen. Na het succes van BEP#1 & 2 hebben we besloten om een derde uitgave te gaan maken. We merken aan de enthousiaste reacties dat er veel interesse in is. En ja, natuurlijk mag iedereen -m/v/x- BEP lezen! BEP laat je zien en is er voor iedereen.

Nijmegen is een stad volop in ontwikkeling. Ook zijn er zijn een heleboel interessante vrouwen in Nijmegen die ook in beweging zijn. Vrouwen om trots op te zijn. We delen hun boeiende verhalen graag in een mooi magazine dat zowel informatief als amusant is. Elkaar meer bewonderen en minder oordelen is key. Een magazine als dit is er in Nijmegen nog niet. 

#supportyourlocalwomen

Wij zoeken ambassadeurs! Ambassadeurs zijn bedrijven die de Nijmeegse vrouwen de meest trotse vrouwen van Nederland willen maken ;). Meer bewonderen, minder oordelen. Vorig jaar hadden we maar liefst 40 ambassadeurs die BEP een warm hart toe hebben gedragen. Maar ook nu is er geen BEP#3 zonder ambassadeurs. En dat kan al vanaf €175,-.

Draag je net als BEP de Nijmeegse vrouw een warm hart toe en wil je bij BEP aansluiten? We hebben daarvoor 4 pakketten:

#SUPPORT10: Logo op de speciale ambassadeurs pagina + 10 exemplaren van BEP magazine - € 175,-

#SUPPORT25: Logo op de speciale ambassadeurs pagina + 25 exemplaren van BEP magazine - € 275,-

#SUPPORT50: Logo op de speciale ambassadeurs pagina + 50 exemplaren van BEP magazine - € 500,-

#SUPPORT100: Logo op de speciale ambassadeurs pagina + 100 exemplaren van BEP magazine - € 900,-

Interesse

Heb je interesse om ambassadeur te worden? Daar zijn wij super blij mee! Je kan ons daarover mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar nog beter (en gezelliger) is om ons even te bellen dat kan met Tessa: 06 44 71 24 42 of met Marie Cecile: 06 41 39 90 36

 


Meer om te ontdekken

BEP Impact Day

BEP Club ondersteunt  jaarlijks een goed lokaal doel. Niet in de vorm van een financiële bij...

BEP #3 is een feit! 29/11/2023

In november 2023 verschijnt de derde uitgave van BEP: het magazine over vrouwen uit Nijmegen!

BEP#2 Releaseparty

Op 19 november 2022 was het zover: de release van de tweede editie van BEP magazine in Café MAXIM.

Trots op de Nijmeegse vrouwen