Skip to main content

Side by Side

Ontdek BEP Club, een gloednieuw Nijmeegs initiatief voor alle vrouwen. Op een andere manier netwerken: maandelijkse events met daarnaast veel specials.
Gun jezelf nieuwe ervaringen en ontdek samen onbekende plekken. Met plezier leer je andere members kennen, waardoor je elkaar ook kunt helpen. Voor alle vrouwen in en rond Nijmegen - iedereen is welkom, ongeacht wie je bent of wat je doet!
Wil je net als de members van BEP Club veel lachen, leren, helpen en op een originele manier andere vrouwen leren kennen? Bekijk hieronder dan wat een membership voor je kan betekenen. 

Onze waarden

Bij BEP Club draait het voornamelijk om het genieten van leuke momenten samen. We streven ernaar om vooral veel te lachen en van elkaar te leren. Onze leden zijn nieuwsgierig en staan open voor nieuwe ervaringen. Meerdere keren per jaar zetten we ons in om mensen die het nodig hebben te ondersteunen. Het uitgangspunt is dat we altijd respectvol met elkaar omgaan en elkaars eigenschappen en acties bewonderen. Elke vrouw heeft haar eigen verhaal en door meer over elkaar te leren ontstaat er meer begrip.

Maandelijkse Events

Catch Up

Kom samen, upgrade je netwerk. Vooral veel lachen, kletsen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Boost Up

Laad op met frisse energie op onbekende plaatsen. Lichaam en geest krijgen alle aandacht. Heerlijk.

Level Up

Dompel jezelf onder in nieuwe kennis. Wij houden van leren, het liefst  op onbekende plaatsen.

Specials

BEP Talk

Twee keer per jaar organiseren we inspiratieavonden met topsprekers. Hier wil je bij zijn!

BEP Escape

Een dag even weg van kantoor, maar wel werken? Tijdens onze One-Day-Escape bieden we naast een prachtige werkplek ook creatieve en leerzame workshops met veel lekkers.

BEP Bash

Dans, lach en geniet tijdens ons jaarlijks feest.

BEP Impact Days

BEP Impact Days

Samen steken we de handen uit de mouwen voor mensen die het nodig hebben en zorgen we voor directe hulp en een positieve bijdrage.

Meer over BEP Club

Agenda

Bekijk hier alle toffe events

Memberships

All-in of een Explore-member?

De members

Onze BEP Club squat

Over ons

Het team van BEP Club