Skip to main content

BEP Impact Day

BEP Club ondersteunt  jaarlijks een goed lokaal doel. Niet in de vorm van een financiële bijdrage, maar we steken echt de handen uit de mouwen! We zorgen zo voor directe hulp en een positieve bijdrage voor mensen die het nodig hebben.

Met onze 'mankracht' en groot netwerk kunnen we snel actie ondernemen en zorgen voor resultaat. Mensen blij maken, helpen en samenwerken 

Do good feel good

2024 -> BEP Club vs. Stichting Anders

Dit jaar hebben we contact met Stichting ANDERS. Deze mooie stichting wil heel specifiek in de commerciële sector ondernemers uitdagen om een stukje van hun producten/diensten/talenten beschikbaar te maken voor mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben. Denk bijv. aan het opknappen van de kinderkamers of het op orde brengen van de tuin bij een gezin die daar zelf de financiële middelen niet voor heeft. 

We gaan samen met Stichting ANDERS op zoek naar een gezin in Nijmegen die onze hulp kan gebruiken. We stellen onze members de vraag wie hier graag een bijdrage aan wil leveren. Waar kunnen we onze memebers tijdens zo'n project voor inzetten? Denk bij dit project dan aan schilderen, schuren, vloer leggen, decoreren, snoeien, gras maaien enz. Voel je je geroepen om ook te helpen? Dan ben je natuurlijk welkom. Waar ben je heel erg goed in :-)?