Skip to main content

FAQ

Hieronder kun je de meest voorkomende vragen over BEP Club vinden. De kans is groot dat hiermee je antwoord al gevonden is. Zit je vraag er niet bij? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Memberships

Welke memberships zijn er?

Met ons All-in membership bezoek je alle maandelijkse event en ontvang je nog veel meer extra's. Wil je liever een keer komen kijken? Word dan Explore-member, dan bezoek je 3x een event binnen 6 maanden. Lees alles over de memberships en alles wat daarbij hoort hier.

Wanneer loopt het membership af?

Het membership sluit je voor 1 jaar af, we tellen vanaf de dag  van inschrijving. Voordat je lidmaatschap afloopt, vragen we of je wil verlengen.

Algemene voorwaarden?

Lees ze hier.

Events

Waar moet ik aan denken?

Ieder maand, doorgaans op de derde woensdag van de maand, verzorgen we een verrassende avond voor ons leden. Als er plaatsen over zijn, gaan deze in de losse verkoop. Met veel plezier en aandacht stellen we het programma samen. fun learning evenings!

  • Catch Up - Kom samen en upgrade je netwerk
  • Level Up - Dompel jezelf onder in nieuwe kennis
  • Boost Up - Laad lichaam en geest op met frisse energie op onbekende plaatsen

Kijk op onze agenda!

Hoe vaak zijn deze events?

Van januari tot juli en van september tot december, 11x per jaar. Augustus is een vakantiemaand.

Hands Out

Handen uit de mouwen voor...?

Samen steken we de handen uit de mouwen voor mensen die het nodig hebben.Twee keer per jaar organiseren we onze BEP Impact Days waar we zorgen voor directe hulp en een positieve bijdrage. do good feel good

PlayTime

Naast de vaste maandelijkse event bieden we ook een aantal specials om naar uit te kiijken. celebrate life

  • BEP Talk - Inspiratieavond met topsprekers 
  • BEP Talk Release - Inspiratieavond met topsprekers om de release van ons magazine BEP te vieren
  • BEP Escape - Ontsnap een dag uit je kantoor en kom werken op een bijzondere plek
  • BEP Bash - Dans, lach en geniet tijdens ons jaarlijks feest
  • BEP Diner - In december schuiven de All-in members aan voor een heerlijk luxe diner
  • BEP Date - Om de 6 weken ontvang je een uitnodiging voor een koffiedate met een random lid van BEP Club. Met als doel tijdens een 1-op-1 gesprek elkaar beter te leren kennen. Een soort blind-date, dus! Wens je niet mee te doen, geef dit dan aan.

Visie

Waar staat BEP Club voor?

Onze stad is toe aan een netwerk voor vrouwen waar meer gebeurd! Wij willen leren, lachen en helpen. Afwisselende activiteiten met altijd een verrassing! Een club die vrouwen samenbrengt met een focus op plezier en vernieuwing.

BEP laat zien dat je als vrouw trots mag zijn op wat je doet, maar ook dat je trots mag zijn op de andere vrouwen in je omgeving. Elkaar en de stad leren kennen schept een band. Met respect, nieuwsgierigheid en plezier gaan we als BEP Club met elkaar om. Bewonder meer, oordeel minder!

Waarom de naam BEP?

'Beppen', oftewel gezellig kletsen, is een wat oudere uitdrukking. Beppen is iets wat vooral met vrouwen geassocieerd wordt en zorgt voor een vertrouwd gevoel. Gezellig bijpraten met elkaar is iets wat iedereen wel herkent. Juist omdat beppen vaak geassocieerd wordt met onbelangrijke vrouwenpraat, vonden we het juist komisch om juist voor deze stereotypering te kiezen. Bij BEP kan het overal over gaan, van lichte tot zware onderwerpen.

Bep is ook een vrouwennaam die vooral een aantal jaren geleden gegeven werd. Wij vonden het lekker kort, Nijmeegs en krachtig klinken. Een veelzijdige naam met een knipoog dus ;)

Helpen

We zijn altijd op zoek naar professionals die het leuk vinden een originele bijdrage te leveren aan een event van BEP Club. Heb je een leuk idee? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Adverteren

Kan ik ook adverteren in de BEP magazine?

Jazeker, als member ontvang je korting op een advertorial of advertentie in ons jaarlijks magazine over vrouwen uit Nijmegen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.