13/10/2024
Proeverij met sapsommelier Anita van Flores
Bij Flores zijn ze voortdurend bezig met de ontwikkelingen richting duurzame gastronomie. Met zero waste als uiteindelijk doel, zien ze kansen om de kookprocessen energie-efficiënter te maken en voedselverspilling te verminderen.
No-alcohol please
Daarnaast richten ze zich ook meer op het alcoholvrije drankarrangement. Ze hebben een heuse sapsommelier, Anita Hagendorn. “Mijn doel is om gasten een volledige drank-spijsbeleving te geven, dus ik bedenk en maak dranken voor gasten die geen of weinig alcohol willen drinken.” Dranken met de meest diverse fermentatietechnieken zoals Kombucha, Kvass, Kefir en probiotische fermentatie worden geserveerd.
Op zondagmiddag 13 oktober komen we bij Flores voor een echte sapproeverij en neemt Anita ons mee in de wereld van de fermentatietechnieken. Meld je aan en laat je verrassen door de creatieve, smaakvolle drankjes en bijpassende hapjes!
Locatie: Flores, Kelfkensbos 43, Nijmegen
Datum: Zondag 13 oktober 2024
Tijd: 14.30 uur - 17.00 uur
Meer informatie of vragen:
Voor members & losse tickets
AANMELDEN:
Anita Hagendorn
“Het gebruik van seizoensgebonden groente- en fruitsappen en thee vind ik echt een uitdaging. Ik wil je verrassen en verbluffen met creatieve en smaakvolle drankjes.”
Laat je bij Flores verrassen door de creaties van Anita en kom op 13 oktober mee met BEP Club!