Skip to main content

16/07/2024
Rondleiding met Maud van EventOntwerpers

Het Faberplein is inmiddels een begrip in het Nijmeegse!! EventOntwerpers (voorheen 024events) heeft vanaf het begin, in samenwerking met Cafe Faber, dit pleintje groot weten te maken en inmiddels is het tijdens de zomerfeesten het beste plein van de stad geworden... Regelmatig staan de publieksborden op “Faberplein VOL”.

EventOntwerpers is o.a. verantwoordelijk voor het bouwen van de kappen en het podium, contacten met de gemeente en het ACBN, de typische oranje/groene Faber aankleding en de niet te missen programmering. Alles wat er op het podium gebeurd is door EventOntwerpers in elkaar gedraaid. Wanneer welke artiest, hoe en waar te boeken, wat eten ze en wat zijn hun wensen? Het ombouwen van de ene naar de andere band, het stage management, artiesten begeleiding en backstage zaken.

De gekleurde festival aankleding bij Credible komen ook uit de EventOntwerpers koker. Er zijn al heel wat fotootjes geschoten van deze knallende blikvanger. Dus wil jij weten hoeveel kilometer lint er in zit, hoeveel uren er geknipt en geknoopt is en vooral door wie? Wandel dan gezellig mee en luister naar Maud op dinsdag 16 juli.

Aansluitend gaan we gezellig een hapje eten met BEP Club!

Members & tickers - Inclusief twee consumpties en keuze uit een Burger, Vegaburger, Frietje Rendang of Frietje Jackfruit bij Brouwerij Florijn!

DINSDAG 16 JULI
16.00 - 19.00 uur
Verzamellocatie: Faberplein voor Toon

Events die net even anders zijn

EventOntwerpers zetten ze op, voeren ze uit en doen dit zonder gedoe. Ze denken mee, maar durven ook anders te denken. Over de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken. 

Maud van de Water is styliste en flower designer en komer er ons alles over vertelle! Samen met haar man Bas runt ze EventOntwerpers. 

Meer over EventOntwerpers